Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2022-05-10 23:19:43

Phoenix
Użytkownik
Liczba postów: 1
AndroidChrome 101.0.4951.41

Witajcie! <3

Bardzo miło mi was wszystkich poznać i mam nadzieje, że dobrze spędzę czas na waszym forum ^^ <33

1. Ile masz lat
18

2. Twój wzrost
160

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
Najniższa: 52 kg
Najwyższa: 57 kg
Obecna: 53,5 kg

4. Twój cel
45 kg

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Stosowałam deficyt kalorii (nie więcej niż 1400, ale zazwyczaj było to 800-1200 kcal) i dietę pozbawioną cukrów, glutenu oraz nabiału

6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Dopiero zaczynam szczerze mówiąc i mam nadzieję, że mnie poprowadzicie ^^ <3

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Mam nadzieję na to, że otrzymam tipy i wskazówki jak zrzucić wagę i osiągnąć perfekcyjne ciało. Chciałabym wnieść swoje porady i sposoby na pozbycie się nadmiaru kg.

8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Tak, jestem świadoma. Ana wydaje się być najbardziej odpowiednia ze względu na jej efektywność oraz dobry dla mnie styl życia.

9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Nie wiem co to jest [dblpt][slash]

10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Nie, ponieważ nie chcę się zabić. Co do dekalogu - zdecydowanie jest przesadą, jednak niektóre z tych rzeczy brzmią w miare sensownie.

Ostatnio edytowany przez Phoenix (2022-05-10 23:22:39)

#2 2022-05-13 23:27:48

Bajka
Gąsiennica
Liczba postów: 17
Obecna waga: 68,8
Wymarzona waga: 55,8
Wzrost: 163
WindowsChrome 101.0.4951.64

Odp: Witajcie! <3

Musisz się naprawdę zastanowić nad tym co robisz. To nie takie fajne i nie jest to łatwy sposób na zrzucenie kilogramów. Wątpię, że ktokolwiek będzie chciał cię w to wprowadzić, ja na pewno nie. To zostaje na lata, nie jest to tak bardzo efektywne jak się wydaje.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
matocraft - nasportowo - pachonskiego - silawyzszasojusz - rpgwes