Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2022-03-15 23:30:08

Aggie
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsChrome 99.0.4844.51

Hey! Jesem tu nowa :)

Hey! Jak wymagane dodaje post zeby sie przedstawic [dblpt])
1. Ile masz lat
31
2. Twój wzrost
155
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
36 - 62 - 42
4. Twój cel
35kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Mam doświadczenie z ana/ bulimia przez ponad 15 lat. Przychodzi w fazach i wraca - jem w miare normalnie - bardzo duuuzo cwicze i nadal daze do wymarzonej wagi [dblpt])
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Zaczelo sie od odchudzania w podstawowce gdy mialam 14 lat. Schudlam wtedy 10kg i tak juz zostalo [dblpt])
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Najbardziej chcialabym utrzymywac kontakt z osobami ktore sa a tej samej drodze zeby sie wspierc wymieniac opiniami/ doswiadczeniami !
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Uwazam ze glodowki i ana to styl zycia dodatkowo pomoglo mi to byc jedna z najlepszych na studiach, perfekcjonistka i duzo pracowac. Powiedzialabym ze to nauka samokontroli i potrafi ulepszyć wiele partii naszego zycia!
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Mialam zdiagnozowana anoreksje bulimiczna poprzednio wiec jest mi dobrze znana. Teraz kontroluje napady ale zdazaja sie czasami.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Jestem swiadoma tego jak wygladam i waga ktora sobie zakladam to tylko obraz. Jesli nie bylabym zadowolona z tego jak wygladam przy 35kg probowalabym schudnac dalej.
Wszystko w granicach rozsadku, przez tyle lat bycia on/off z ana nauczylam sie trzezwosci i patrzenia na sytuacje obiektywnie.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
skinycsgo - pachonskiego - nasportowo - kennethriddletrans - silawyzszasojusz