Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2022-02-22 19:53:39

KingArthur
Użytkownik
Liczba postów: 4
AndroidChrome 93.0.4577.82

KingArthur

1. Ile masz lat
33
2. Twój wzrost
158
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
46,5; 58,58
4. Twój cel
48
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Wagę 46,5kg osiągnęłam mając lat 22, niżej już zejść mi się nie udało przez rodzinę, zaczęli mnie pilnować i kontrolować, straciłam pracę i życie mi się sypło wtedy. Później w wieku około 26lat osiągałam wagę 48kg i teraz obecnie ważę najwięcej 58kg :'-( od dwóch tyg, zaczęłam stosować stare praktyki bo już nie mogę na siebie patrzeć!
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Odchudzać zaczęłam się w wieku 21lat po rozstaniu z kimś dla mnie bardzo ważnym, trwało to około 3lat później długa przerwa kryzys życiowy i powrót do tradycji no i teraz bo mój wygląd mnie po prostu dobija. Stosowałam różne metody od głodzenia i zapijania głodu po wymuszanie wymiotów i ciągle ćwiczenia fitness.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Wsparcia i tego samo chcę dać od siebie
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Tak, idąc do celu nie obieram pół-środków
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Zdarzało mi się
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Jak dojdę to się dowiem

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
nasportowo - 4realrp - pachonskiego - playyourstoriess - matocraft