Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2022-02-22 10:39:54

gliniany_motyl
Użytkownik
Liczba postów: 5
AndroidChrome 98.0.4758.101

Dzień dobry ❤️

Witajcie motylki ❤️ pozwólcie że się przedstawię:
Odpowiedz na następujące pytania we własnym wątku:
1. Ile masz lat -37. Miałam Ane jako studentka i od tego czasu ona wraca. Na przykład teraz
2. Twój wzrost - 167 cm
3. Twoja waga: 48,94, 74
4. Twój cel 52 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie? Odchudzałam.sie już w podstawówce i ocieralam się wtedy o ED, ale na nie nie zapadłam. Ane miałam, gdy miałam 21-22 lata, potem gdy miałam 28, potem po 30tce i teraz mam nawrót. Mam od tego czasu straszne skoki wagi - w zeszłym roku schudłam 20 kg bo byłam już naprawdę gruba i teraz wróciłam do diety, bo nadal mam nadwagę ? chciałabym odzyskać swoją dawną sylwetkę. Obecnie jem po 500-600 kcal dziennie, stosuje IF przez 18-19 h na dobę i staram się ucinać wszystkie węgle. Wciąż jednak długa droga przede mną...
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem. W sumie opisałam to powyżej ? z przerwami, ale 16 lat. I czuję, że tak już będzie zawsze
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść? Potrzebuję motywacji i towarzystwa w odchudzaniu i jestem gotowa dać to samo. Mogę też służyć doświadczeniem, bo pewnie będę najstarsza ?
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów? Próbowałam też zdrowych diet, ale zawsze kończyło się to nawrotem anorektycznych zwyczajów. Obecnie straciłam wiarę w to, że kiedyś jeszcze będę odchudzała się zdrowo, dla mnie to po prostu nie ma sensu. Moja mama miała Ane całe życie i wygląda na to, że wysłałam to z jej (zero procentowym) mlekiem
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia? Myślę że ciężko na tym schudnąć, ale szanuję
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jak znam siebie to tak
Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)? Znam go prawie na pamięć xD towarzyszy mi już wiele lat

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
rpgwes - nasportowo - matocraft - playyourstoriess - kennethriddletrans