Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nie przedłużając przejdę do pytań, mam nadzieję, że cieplo mnie tu przyjmiecie
1. Ile masz lat
Niedawno skończyłam 18
2. Twój wzrost
162 cm
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
najniższa : 60 kg
najwyższa : 72 kg
obecna : 69 kg
4. Twój cel
na ten moment 50 kg, jednak kiedy do niego dotrę spróbuję sięgnąć po marzenie - 45 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Wymiotowanie, jedzenie jak najmniej, staram się do 300 kcal dziennie wtedy kiedy mogę
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Zaczęło się we wczesnym dzieciństwie, przemoc domowa, wyśmiewanie w szkole - zaczęłam odreagowywać na moim ciele. Już jako 8 latka ważyłam się i twierdziłam, że potrzebuję diety. Nie jestem w stanie powiedzieć ile to już dokladnie lat, tymbardziej, że byly epizody gdzie jadlam normalnie, glownie kompulsywne obżeranie sie powodowane depresją.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Oczekuję wsparcia, pomocy i przydatnych ciekawostek na niskokaloryczne jedzenie, i to również chcialabym dawać tutaj innym
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Tylko ana na mnie dziala, nic innego nie pomaga, przy niej czuję, że mam kontrolę nad własnym zyciem. Jestem w pełni świadoma tego, co robię i po co tu jestem
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Podziwiam, chcialabym byc na tyle wytrwała, u mnie nie działała tak jak chcialam niestety.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Nie jestem pewna, na ten moment daleko mi do tego i nie wiem jak odpowiedziec Co do dekalogu mam ulozony swoj wlasny, personalny, staram się go przestrzegać najbardziej jak mogę.
Strony: 1