Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. 34
2. 195
3. 52, 98, 92
4. Aktualnie 75
5. Chaotycznie. Na przestrzeni lat zmieniało się bardzo, próbowałem bardzo różnych podejść
6. Byłem na kilku zagranicznych grupach związanych z Aną. Sporo udało mi się wtedy dowiedzieć, troszkę nawet wnieść. Zraziłem się na długo, bo grupy były troszkę toksyczne (samookaleczanie się było na porządku dziennym)
7. Szukam motywacji, inspiracji i społeczności która nie potępia za to kim chcę być
8. Próbowałem być fit i nie sprawiło to, że czułem się dobrze. Z Aną czułem się zdecydowanie lepiej, chciałbym do tego wrócić
9. Zwykle negatywny, chociaż z wyjątkami. Natomiast swojego zdania nikomu nie narzucam i nie obnoszę się z nim. Szanuję zdanie innych.
10. Nie, moje zdrowie jest dla mnie ważne. Mam jakieś granice, natomiast chętnie bym je troszkę przesunął. Z dekalogiem zgadzam się w całości.
Dodam jeszcze, że w poprzednich grupach byłem z racji płci rodzynkiem. Tam nie był to problem, mam nadzieję że tutaj również nie będzie, ale jeśli mod/ka uzna że ktoś mógłby się przez to czuć niekomfortowo to zrozumiem i mimo wszystko dziękuję za branie mnie pod uwagę
Hej jak dla mnie każdy jest tutaj mile widziany Także witaj!
Strony: 1