Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2022-02-17 10:32:37

MaybeAdam
Użytkownik
Liczba postów: 1
WindowsFirefox 91.0

Dzień dobry!

1. 34
2. 195
3. 52, 98, 92
4. Aktualnie 75
5. Chaotycznie. Na przestrzeni lat zmieniało się bardzo, próbowałem bardzo różnych podejść
6. Byłem na kilku zagranicznych grupach związanych z Aną. Sporo udało mi się wtedy dowiedzieć, troszkę nawet wnieść. Zraziłem się na długo, bo grupy były troszkę toksyczne (samookaleczanie się było na porządku dziennym)
7. Szukam motywacji, inspiracji i społeczności która nie potępia za to kim chcę być
8. Próbowałem być fit i nie sprawiło to, że czułem się dobrze. Z Aną czułem się zdecydowanie lepiej, chciałbym do tego wrócić
9. Zwykle negatywny, chociaż z wyjątkami. Natomiast swojego zdania nikomu nie narzucam i nie obnoszę się z nim. Szanuję zdanie innych.
10. Nie, moje zdrowie jest dla mnie ważne. Mam jakieś granice, natomiast chętnie bym je troszkę przesunął. Z dekalogiem zgadzam się w całości.

Dodam jeszcze, że w poprzednich grupach byłem z racji płci rodzynkiem. Tam nie był to problem, mam nadzieję że tutaj również nie będzie, ale jeśli mod/ka uzna że ktoś mógłby się przez to czuć niekomfortowo to zrozumiem i mimo wszystko dziękuję za branie mnie pod uwagę [dblpt])

#2 2022-02-17 11:18:03

bedechuda00
Użytkownik
Liczba postów: 18
Wymarzona waga: 50
Wzrost: 165
AndroidChrome 92.0.4515.166

Odp: Dzień dobry!

Hej jak dla mnie każdy jest tutaj mile widziany [dblpt]) Także witaj!

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
saluto - playyourstoriess - silawyzszasojusz - pachonskiego - kennethriddletrans