Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat
20
2. Twój wzrost
165
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
Najwyższa: 86.5
Naniższa: 43
Obecna: 78.1
4. Twój cel
45kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Od trzech tygodni wykluczyłam całkowicie cukier oraz fastfoody i wszystko co ma konserwanty.
-Generalnie z Ana jestem od 2015. Powracam po dość długiej przerwie, w 2017 udało mi się bardzo szybko schudnąć, głodując i wymiotując (z 65 do 43 w trzy miesiące).
W ciąży pojawiła mi się ponownie bulimia, ale wyszłam z tego dość szybko, z tego względu, że martwiłam się o dzidziusia.
Obecnie jem max 1000kcal, bywa że 300 starczy z tego względu że często nie odczuwam głodu, ani nie mam ochoty jeść. Nie mam żadnych napadów obżarstwa.
Jak narazie nie ćwiczę, bo nie wiem co mogłabym. W 2015 ćwiczyłam brzuszki i pajacyki.
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Od 2015 więc z przerwami to już 7 lat. Zaczęło się w gimnazjum, chciałam schudnąć no i udało się.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Oczekuje od forum wsparcia w dążeniu do ideału, czasami pocieszenia no i wysłuchania. To samo zapewniam.
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Ana z tego względu, że przy zdrowym odchudzaniu nie widziałam żadnych efektów, wolę czuć i widzieć że chudnę.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Jestem tolerancyjną osobą szanuje wszystkich i wszystko.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Chciałabym osiągnąć perfekcję, ale zdrowie jest dla mnie najważniejsze.
Hej, co z rekrutacją, przyjmujecie nowe osoby czy nie?
Hej. To forum już chyba umarło.
Dodaj mnie na snapie: whiteskinnycat i daj znac, ze jestes stad
Tworzymy tam grupkę
Strony: 1