Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
A więc tak, nie będe zbytnio się rozpisywać o sobie bo by miejsca nie wystarczyło, ale wskrucie mam 21 lat i waże zdecydowanie za dużo, teraz mam 60 kg, a chciałabym conajmniej 40 kg, macie jakieś sposoby, albo metody żeby szybko dobić do conajmniej 40, chociaż 35 lub około też dobrze brzmi, mam około dwa tygodnie na schudnięcie, plus i tak nie będe jeść ale na jakiś czas będe w gościach i będe musiała chodź troche zjeść, może jakieś tabletki lub ćwiczenia znacie?
20 kg chudnie się miesiącami. Gdyby ci się udało osiągnąć nawet 5 kg to i tak z mocnym nadwyrezeniem dla swojego zdrowia. Później skończy się to u Ciebie napadami obżarstwa i powrotem do starych nawyków i wagi.. Nie chcę Cie oceniać każdy z nas jest w jakiś sposób zafikasowany na szczuplej sylwetce tu.. Ale uwierz mi to bardzo zły pomysł to co chcesz zrobić. Odpuść sobie ten cel, by osiągnąć ta wagę do x wydarzenia, zacznij teraz ale z myślą o długoterminowych skutkach. A sposoby to możesz zrobic sobie jakieś posty jednodniowe lub okienka w diecie które na pewno jkis efekt dadzą ale nie rób długich głodówek i dieta niskokaloryczna 1000-1300 np, cudów nie będzie ale jeśli jadłaś dużo to uciecie kalorii może spowodować spora utrate wagi w tych pierwszych tygodniach więc na pewno jakas zmiana będzie widoczna.radzilabym nawet więcej kcal plus ćwiczenia nie ma sensu schodzić tak nisko od razu ponieważ jak pewnie jadłaś teraz więcej więcej to jakiekolwiek zmniejszenie kcal spowoduje chudniecie
Ostatnio edytowany przez tinyangel (2022-01-26 23:25:31)
Strony: 1