Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Ile masz lat
32
2. Twój wzrost
161
3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
39, 55, 55
4. Twój cel
42
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Różnie. Lata było dobrze, waga 40-42, kontrola. Przeprowadzka i wszystko się posypało. Chcę odzyskać kontrole, ciało i siebie.
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Myślę, że dopiero się zaczyna. A może nie. Ale nigdy nie byłam tak piękna jak motyl, tak lekka jak on.. jak przyjaciółka Any. Moja relacja z nią wymaga jeszcze czasu, poznajemy się.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Chyba siły żeby zacząć, żeby wrócić. I sama oddam tę siłę następnym. Umiem też słuchać i chętnie rozmawiam.
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Ana jest na zawsze, diety są na chwilę.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Szanuję wszystko i wszystkich.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Chcę kontroli, chcę siebie dawnej żeby żyć. Wiem że tak da się żyć szczęśliwie, jak tak miałam. Więc nie zagrożę swojemu życiu. Trzeba mieć zasady.
Ostatnio edytowany przez Gigi (2022-01-24 18:59:52)
Prawi identycznie jak u mnie. Mam 160 cm, moja najwyższa waga to 52 a najniższa 39 a chce ważyć też 42 póki co choć nie pogardzę też niższą wagą;) no i zbliżony wiek rowniez
Miło poznać kogoś podobnego. Jakieś plany, jak osiągnąć nasz cel? Co myślisz o diecie Ana Boot Camp?
Sprawdziłam co to za dieta, no definitywnie nie. Ja jestem na diecie paleo niskoweglowodanowej, w sumie to raczej nie głodzę się. Prędzej czy później skończy się to napadem i wróci do punktu wyjścia
Wiadomość dodana po 02 min 03 s:
Ja stosuje dietę 1300-1700 nawet czasem nie liczę kalorii. Robię okienka jedzeniowe i to zdaje u mnie egzamin. Ale nie chudnę też w zastraszającym tempie, ale widzę efekty.
Wiadomość dodana po 05 min 02 s:
Teraz ważę 44, 8 może nawet mniej teraz .. Startowałam z wagi 48, 49 ale na diecie jestem od początku grudnia, i tak jak mówię nie liczę zbytnio kalorii po prostu odżywiam się zdrowo, jem mniej węgli też
Tinyangel, ja robię podobnie. Jeszcze niecałe 3 miesiące temu stosowałam głodówki (jadłam max 500 kcal na dzień, czasami udawało mi się zjeść mniej niż 200). Wytrzymywałam tak max 4 dni a potem napad. W końcu przestałam widzieć w tym sens. Obecnie jem 1200 - 1500 kcal dziennie. Jem zdrowo, ćwiczę też. Jednym słowem dbam o sylwetkę i szczerze mówiąc czuję się teraz lepiej i pewniej niż wtedy gdy robiłam głodówki. Waga spada, owszem wolniej. Ale spada
Ostatnio edytowany przez bedechuda00 (2022-01-28 18:29:51)
To dobrze, cieszę się:)
Strony: 1