Nie jesteś zalogowany na forum.
hejka jeśli ktoś z was jest z siebie dumny to tu możecię się tym pochwalić! napiszcie co to za sukces, bo napewno każda z nas jakiś osiągneła, a jeśli nie macie powodów do dumy to napiszcie do jakiego sukcesu dążycie .
chętnie poczytam, możecie tutaj się chwalić czym tylko chcecie!
Jedz mniej, waż mniej.
Zdałam w końcu prawo jazdy!!! Ale nie mam pieniędzy na samochód więc kolejnym sukcesem będzie uzbierać na furę
Ostatnio edytowany przez Little19 (2022-02-02 20:31:35)
Schudłam w miesiąc z 114,8kg do 109,3kgdz.mega się cieszę . koleżanka powiedziała dziś że mnie połowy nie ma heh ....
Czekoladka
Schudłam w 2 miesiące z 80kg do 71kg ?? Jestem bardzo szczęśliwa
Chwalę się że zdałam egzamin teoretyczny zawodowy INF0.3. praktykę raczej nie, ale zobaczymy w marcu heh
~ kiedyś będę piękny ~~ tylko muszę pozbyć się tej skorupy
Zaczynam omijać jedzenie tak jakbym go nienawidzila
Dziwne...ale można nazwać to sukcesem....przecieżmam być lekka.połowe produktów już nie tykam tych co jadłam wcześniej śniadanie omijam bo je przesypiam jest ono o 8:00a ja śpie do 10:30.z obiadu troche dziubne warzyw i mięsa.kolacji nie jem.tak jak dziś np.nie zjadłam udało mi sie.pokochałam głód.bo w tej chwili go czuje i czuje do tego taką hmmm....sprężystość żołądka jakby ćwiczył.dlatego właśnie ten głód jest przyjemny.w nocy gdy jestem głodna bo nie śpie do godz 1 w nocy to zapijam głód kawą przez co radze sobie z nim
Roksana
Zjadłam dziś tylko mandarynke. Sukces jak nic!jest teraz 15:14 i pije kawe inke w nagrodę
Ostatnio edytowany przez Roksana Chrustek (2023-05-17 15:15:56)
Czekoladka
Ani razu nie pomyślałam dziś o samobójstwie i przez cały dzień mam w miare dobry humor, tym razem nie udawałam szczęścia przy chłopaku, po prostu spędziłam dobrze czas^^
przez tydzień nie przekroczyłam limitu ani razu i nie mam ochoty jeść wiecej