Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
ten blog umiera, więc sprawmy żeby troszkę się na nim zadziało, jeśli chcecie napiszcie do mnie na pv! możemy stworzyć instagrama prywatnego do którego każdy z bloga miałby haslo i każdy mógłby dodać na nim coś od siebie jakieś thinspo porady itp. lub grupke na snapie. Bardzo zależy mi żeby mieć kogoś na rodzaj opiekuna , w sumie nie wiem jak to określić w każdym razie wiecie raczej o czym mówie , oferuje to samo także zapraszam do kontaktu.
PS. znaciejeszcze jakieś aktywne blogi?
trzymajcie się motylki i chudnijcie, może ktoś zdecyduje się do mnie odezwać
Ostatnio edytowany przez motylek001 (2021-12-30 16:54:27)
Jedz mniej, waż mniej.
Jestem tu nowa i nie wiem nawet czy w dobrym miejscu piszę. Ale bardzo potrzebuje o tym odpowiedzieć i pragnęłabym paru słów wsparcia. Przez ostatnie pół tygodnia miałam głodówkę i pięć dni prawie nic nie jadłam i czułam sie z tym wspaniale i świetnie ?, a co najważniejsze schudłam !. Ale dzisiaj dwa razy miałam napad, obydwa ukarane i zakończone wymiotami, nie były to na szczęście jakieś wielkie napady za czasów gdy jeszcze bardziej trzymałam się z mią, ale i tak po dzisiejszym czuję najgorsza. Mam nadzieję że nie odbije się to bardzo na mojej wadzę i większość mi się udało zwrócić. Od rana zaczynam kolejny etap głodówki, bo tylko wtedy czuję sie dobrze.
o hej, duze gratulacje że 5 dni nie jadlas. 2 dni napadu nie powinny jakos bardzo na to wpłynąć w końcu każdy kto uczył się chodzić najpierw upadał, więc pewnie uda ci zie kontynuowac głodówkę, ja gdy robie głodówkę i czuje ze jestem głodna ale wiem ze nie moge jeść to zajmuje sobie czas typu ćwiczę oglądam cos próbuje różnych rzeczy typu joga no i jakoś to mija polecam tez thinspiracje oglądać to bardzo pomaga. Trzymaj sie chudo!
Jedz mniej, waż mniej.
ten blog umiera, więc sprawmy żeby troszkę się na nim zadziało, jeśli chcecie napiszcie do mnie na pv! możemy stworzyć instagrama prywatnego do którego każdy z bloga miałby haslo i każdy mógłby dodać na nim coś od siebie jakieś thinspo porady itp. lub grupke na snapie. Bardzo zależy mi żeby mieć kogoś na rodzaj opiekuna , w sumie nie wiem jak to określić w każdym razie wiecie raczej o czym mówie , oferuje to samo także zapraszam do kontaktu.
PS. znaciejeszcze jakieś aktywne blogi?
trzymajcie się motylki i chudnijcie, może ktoś zdecyduje się do mnie odezwać
Dobry pomysł ;p jestem nowa więc fajnie by było się poznać , jestem za Blogów nie znam niestety;/ jedynie na myśl przychodzi mi forum.gazeta.pl jakoś tak... mam nadzieje że trochę pomogłam♥
( sorry jak w złym miejscu pisze czy coś lol )
<3
Hej, ja tez chętnie kogoś poznam z kim mogłabym się motywować, wspierać na co dzień. Albo grupa na Instgramie, jeśli powstała chętnie dołączę.
Strony: 1