Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
witam. Czy jakiś motylek chciałby sie poznać? wsparcie w dążeniu do celu ode mnie gwarantowane, oczekiwałabym tego samego ❤️
jeśli ktos byłby chętny to proszę zostawić komentarz bądź odezwać sie w wiadomości prywatnej ? w końcu niedługo nowy rok. Chyba lepiej zacząć go z niższa waga! Mialam juz pare takich cudownych osób z tego bloga, które mi pomagały. Niestety ich konto zostało zablokowane. Jeśli ktoś byłby również chętny na grupe na snapie lub fb to też oczywiście może taka powstać. Przecież razem lepiej. Mam nadzieję, że ktoś sie odezwie, wiek, waga nie ma znaczenia ważna jest chęć schudnięcia.
Jedz mniej, waż mniej.
witam. Czy jakiś motylek chciałby sie poznać? wsparcie w dążeniu do celu ode mnie gwarantowane, oczekiwałabym tego samego ❤️
jeśli ktos byłby chętny to proszę zostawić komentarz bądź odezwać sie w wiadomości prywatnej ? w końcu niedługo nowy rok. Chyba lepiej zacząć go z niższa waga! Mialam juz pare takich cudownych osób z tego bloga, które mi pomagały. Niestety ich konto zostało zablokowane. Jeśli ktoś byłby również chętny na grupe na snapie lub fb to też oczywiście może taka powstać. Przecież razem lepiej. Mam nadzieję, że ktoś sie odezwie, wiek, waga nie ma znaczenia ważna jest chęć schudnięcia.
Hej!! ja bym chętnie mogła ;p Mam dość uczucia pełnego brzucha, i wole zacząć już ten rok na "czysto", więc fajnie było by się poznać, ofc jeśli chcesz nadal♥
<3
Chętna, napisz pv <33 (Myślę, że grupa np. na snapie jest świetnym pomysłem)
Trochę nas tutaj jednak jest więc grupka na snapie byłaby świetnym pomysłem. Tutaj nie każdy codziennie wchodzi ale na snapa już prędzej. Ja jestem chętna jakby coś
mozecie podac tu snapa to zrobie grupkee
Jedz mniej, waż mniej.
Hej Ja bym bardzo chciała Czekam w "poczekalni", ale chyba nic się tutaj nie dzieje...
Nie mam snapa, nigdy nie miałam i nie mam pojęcia, jak to działa... Może facebook?
mój snap; oliwia-chan
^^
dobra jednego snapa już mamy, mam nadzieje ze ktos sie jeszcze zgłosi bo tu naprawde jest cicho. jak nie chcecie podawać tu , możecie napisać mi go w wiadomości prywatnej, niech chociaż będzie te 5 osób,oczywiście lepiej gdyby było więcej ale zawsze coś
Jedz mniej, waż mniej.
Umm..
Cześć Wam wszystkim!
Jeśli nadal można, to ja bardzo chętnie zgłaszam się do grupy wsparcia. Mam nadzieję, że wiele nam to da ♥️. Mój Snapchat to veroniqa1018 , ale nazywam się Magda. Nazywam się Magdalena Cegieła, o ile przyda się ta informacja, bo możliwe, iż zrobimy grupę na Facebooku. W nowym roku, choć co nieco go już upłynęło, życzę wszyściutkim motylkx aby upragnione marzenia i cele się spełniły <33.
Pa paa!
Utrzymaj motywację i leć spełniać marzenia!
o hejka super! jest nas coraz więcej co bardzo mnie cieszy, wszystkiego dobrego również!
Wiadomość dodana po 11 h 52 min 30 s:
każda osobę która podała snapa dodałam, jesli bedxie malo osób albo większość będzie chciala na fb to zrobimy na fb
Wiadomość dodana po 11 h 54 min 26 s:
narazie mamy 4 osoby i ja czekam na zaakceptowanie mnie na snapie i od razu robimy grupke jesli ktos jeszcze sie zglosi to go dodamy
Jedz mniej, waż mniej.
Hejka:) Chetnie się poznam i powymieniam doświadczeniami motywacje też się przydadzą
Hejka
Też jestem chętny poznaniem się.
Oraz na jakąś grupę
Ja bym też chciała się poznać
Wiadomość dodana po 01 min 52 s:
Hejka
Też jestem chętny poznaniem się.
Oraz na jakąś grupę
Masz już grupę bo ja też bym chciała
Też jestem chętna na grupkę, ale trzeba by ustalić jakieś konkrety - co gdzie i jak.
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
Hejka chcialabym się poznać ale tylko na fb, albo może gg?
Cormaca McCarthy'ego: „Blizny mają dziwną moc przypominania nam, że przeszłość wydarzyła się naprawdę”
Hejka❤
To jak z tymi grupami?
Na snapie/Facebook'u?
Ja wróciłem po sporej przerwie i jestem chętny?
Hejka❤
To jak z tymi grupami?
Na snapie/Facebook'u?
Ja wróciłem po sporej przerwie i jestem chętny?
Zapraszam do kontaktu na GG
~ kiedyś będę piękny ~~ tylko muszę pozbyć się tej skorupy
Ja bardzo chętnie na snanie do grupki
Roksana
Również chętnie poznam się i wymienię doświadczeniem.
Piszcie do mnie na priv❤️
hej, mega spodobał mi się pomysł grupki na snapie więc specjalnie dla was założyłam
nickname; hnk0010
trzymajcie się chudziutko
wasza h.
Hejj, chciałabym się poznać. Najlepiej na snapie ale discord też może być. Jeśli macie jakąś grupkę to fajnie by było się tam wkręcić.
Strony: 1