Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2021-12-12 11:10:14

ganixi
Użytkownik
Liczba postów: 1
AndroidChrome 96.0.4664.92

Hej!

1. 18 skończone równe dwa miesiące temu!
2. 165
3. 46, 55, 53
4. 45 
5 i 6 Bywało naprawdę różnie, raz udawało mi się utrzymać dietę i ćwiczenia przez dwa tygodnie - chudłam, a nagle przychodził jakiś wypad na miasto, mocowanie u koleżanki i nadchodził koniec mojego fit lifestylu. Tak naprawdę odchudzałam się już w wieku 10 - 11 lat. Gdy nikt nie patrzył robiłam przysiady i brzuszki bo widziałam że koleżanki z klasy były chudsze ode mnie a spodenki z tamtego roku nie wchodziły, potem gdy wkraczalam w świat ED i Aby miałam 13 - 14 lat. Wiadomo internet wpłynął na moją samoocenę. Głodziłam sie przez parę dni a potem kupowałam nie zdrowe żarcie i się objadalam, naprawdę trudno mi stwierdzić czy doświadczyłam Anoreksji tak chudłam ale nigdy nie przekraczało to wagi 40 kg, ale mam nadzieję że z tego powodu nie zostanę usunięta z Bloga bo mam już dość mojego ciała a nie chce wylądować w szpitalu. Tak jak było bodajże w regulaminie, chce być perfekcyjna a nie martwa
7. Zrozumienia, porad, wsparcia. Z wielką chęcią mogę podzielić się różnymi przepisami którymi się najęcie ale mają bardzo mało kalorii, oczywiście mogę też służyć wsparciem
8. Tak jak mówiłam wcześniej, wiele razy próbowałam zrobić to zdrowo ale nic nie pomaga, chce być dumna z mojego ciała a nie się go wstydzić, rozumiem czym jest Ana i zdaję sobie z tego sprawę, po prostu uważam że tylko ona pozwoli mi osiągnąć cel.
9. Nie wiem czy chce się narazie wypowiadać na ten temat ponieważ miałam i nadal mam z nią doczynienia i jak mam być szczera to trudno się się o tym piszę
10. Chce zachować pewne granice. Co do karania mam trochę sceptyczne podejście chociaż sama to stosowałam. Jednak z perspektywy czasu uważam że to jak chudniemy jest dla nas nagrodą a gdy nam się gdzie tam podwinie noga to nie jest to koniec świata, każdy popełnia błędy. Mam nadzieję że nie zrozumiecie mnie źle, na niektóre tematy nadal mi się ciężko wypowiada z powodu pewnych zdarzeń, wierzę że mnie zrozumiecie i przepraszam jeśli coś było nie jasne

#2 2021-12-30 14:52:43

motylek001
Gąsiennica
Liczba postów: 62
Obecna waga: nie wiem bo nie mam wagi juz:(
Wymarzona waga: 38
Wzrost: 169cm
Dieta: głodówka
WindowsChrome 96.0.4664.110

Odp: Hej!

witaj! jeśli potrzebował/a wsparcia bądz motywacji lub po prostu popisać to zapraszam na pv! W końcu razem łatwiej. Trzymaj sie chudo i powodzenia!!

Jedz mniej, waż mniej.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
saluto - pachonskiego - kennethriddletrans - 4realrp - playyourstoriess