Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Cześć motylki.
Od czego zaczynacie swoje poranki?
Ja przeważnie około 1,5/2 l wody i kubek kawy (oczywiście bez cukru )
potem oglądam thinspiracje, czytam codziennie dekalog i z pela motywacja zaczynam dzień!
Życzę miłego dnia !i powodzenia...
Jedz mniej, waż mniej.
Od Kawy, bez cukru albo ze słodzikiem, później w pracy woda, woda i jeszcze raz woda.
Od papierosa
Czekoladka
Wiele lat zaczynałam od kawy i papierosa, teraz przerzuciłam się na elektronicznego papierosa i rano zaczynam od herbaty zielonej i staram się nie jeść wcześniej niż 2 godziny po przebudzeniu, bo wtedy poziom kortyzolu jest najwyższy. I oczywiście min 100 pajacyków na dobry start plus pompki
Ja zaczynam poranek od szklanki wody i sałatki z kapusty pekińskiej:) 40kcal i energia na parę następnych godzin
~ kiedyś będę piękny ~~ tylko muszę pozbyć się tej skorupy
Kawa
Roksana
Chyba jak większość. Od kilku szklanek wody i kawy bez cukru.
Od ważenia się. xD
Później filiżanka kawy, szklanka wody i papieros (powtarzam 2-3 razy czynność).
Potem się myję i doprowadzam do porządku.
Później zazwyczaj idę się przejść albo ćwiczę w domu.
A potem jem jabłko przeważnie.
I promise darling, stick with me, I'll stir you clear of greed. Now stick your fingers down your throat and vomit til' you bleed.
ja zwykle ważę się, ide wziac prysznic, ubieram się, robie cały skincare, maluje się i wychodze
nothing tastes as good as skinny feels
Ja podobnie. Makijaż jest dla mnie zbędny, ale ubrania już nie. Chcę się czuć wyjątkowo w każdym dniu. Mam dzięki temu satysfakcję z działania w każdym dniu. Stawiam na peruki i rzęsy, które mam podwójne. Czasem je wyciągam pensetął , bo w chodzą mi w oczy.
Najpierw kawa potem makijaż potem wyjście na podwórko i zapalenie elektryka-kąpiel zawsze wieczorem.prubowałampić rano zieloną cherbate z dodatkiem trawy cytrynowej ale po 3dniach odstawilam bo chciało mi sie po niej strasznie żygać
Bardzo ciekawe pytanie.Z chęcią przeczytałam Wasze wszystkie wcześniejsze wpisy.U mnie aktualnie poranki zaczynają się zawsze od porannej toalety, głównie oczyszczanie twarzy ( bo mam problem z trądzikiem), czesanie, potem ważenie i ubieranie. Ogarnianie siebie do pracy i dzieci do szkoły. Staram się zjeść choć bardzo małe śniadanie plus herbata.Jak wstaję bardzo wcześnie jest to trudne dla mnie, po prostu niefizjologiczna pora na jedzenie.
oo pekinska to dobry pomysl!
i pieczarki!
Ja zaczynam poranek od szklanki wody i sałatki z kapusty pekińskiej:) 40kcal i energia na parę następnych godzin
Kawa z mlekiem 0,5% ^^ 50 kcal a energia na pol dnia
Strony: 1