Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Zacznę od odpowiedzi na pytania.
1. Ile masz lat
21
2. Twój wzrost
170 cm
3. Twoja waga:
najniższa: 54 kg
najwyższa: 68 kg
obecna: 64 kg
4. Twój cel
52 kg
5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Starałam się jeść produkty o niskiej kalorycznościo stałych porach, uciszać głód kawą, herbatą i wodą i dużo chodzić, spacerować.
6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Zaczęłam w drugiej liceum czyli 4 lata temu i sporo schudłam. Gdy ważyłam najmniej czułam się lekko i wyjątkowo. Lubiłam swoją filigranowość i delikatność. Potem, szczególnie w czasie pandemii przytyłam i aktualnie źle się czuje z samą sobą i pragnę być lekka jak dawniej. A nawet jeszcze bardziej.
7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Szukam ludzi ,którzy zrozumieją moją potrzebę bycia motylkiem i nie będą mi wmawiać ,że to złe. Ten styl życia jest dla mnie piękny. Dążenie do perfekcji jest czymś niesamowitym i daje szczęście. Chce też was wspierać w waszych dażeniach i wnieść od siebie pozytywną energię.
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Takie odchudzanie daje mi dużo satysfakcji i poczucia kontroli nad ciałem i umysłem. Daje mi to szczęście.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Miałam niechciane epizody bulimiczne ,ale uważam że to Ana jest moim celem ,a nie Mia.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Nie chce się doprowadzić do całkowitego wychudzenia ,bo chce ten styl życia ,aby móc się z tego cieszyć. Kupować ubrania w małych rozmiarach, czuć się piękna na basenie i w stroju kąpielowym. Co do karania mam różny stosunek. Nie chce przesadzić.
Strony: 1