Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2021-06-14 12:42:14

Natase
Gąsiennica
Liczba postów: 1
AndroidChrome 87.0.4280.141

Natase

Cześć, motylki <3

1. Ile masz lat
23

2. Twój wzrost
169

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
Obecna i najniższa 54, najwyższa 80 (licząc ciążę 92kg)

4. Twój cel
Aktualnie 50kg

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Ograniczanie całych posiłków, dojadanie mikroporcji po córce jako pełny posiłek.

6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Ciężko powiedzieć. Jako dziecko dostawałam kolosalne ilości cukru co przyczyniło się do okropnej tendencji do tycia. Odkąd pamiętam byłam duza. Delikatnie mówiąc..  Poznałam się z Ana około 10lat temu. Niby zaczęło się nie winnie, jablko zamiast posilku a dodatkowo trochę treningu. Tylko, że ten trening był kilka razy dziennie. Nie pamiętam dlaczego,  ale odwróciłam się od Any. Jednak, że jak raz już ją poznasz to nie ma wyjścia. Czasem kontakt był bliższy, czasem się oddalal. Dodatkowo ujawniła sie moja druga przyjaciolka- Dwubiegunowka. Tez trochę w moim życiu nawywijala.

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Przede wszystkim kontroli. Ana jest ze mną i będzie zawsze. Dążę do perfekcji. Chcę sie sobie podobać i być z siebie dumna. Jednak jestem mama 10msc córeczki i muszę nad tym panować. Ona mnie potrzebuje.
8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Nie chodzi mi tylki o zrzucenie kilogramów. To jest coś więcej. To uczucie gdy panujesz nad wszystkim.
9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Każdy ma swoja drogę.
10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Nie, jak wspomniałam mam dla kogo żyć. Starałabym się utrzymać możliwie jak najniższa wagę pozwalająca na normalne funkcjonowanie 
Co do karania się bywały takie momenty. Jednak na chwilę obecną wystarczająca kara jest fakt, że jak zawiodę to nęka mnie to wystarczająco mocno.

#2 2021-07-03 22:25:52

Porcelain
Administrator
Liczba postów: 571
Obecna waga: 73.4
Wymarzona waga: 53-43
Wzrost: 156cm
AndroidChrome 91.0.4472.120

Odp: Natase

Jeśli wciąż tu zaglądasz. Zapraszam. Forum się reaktywuje.

Za pare miesięcy podziękujesz sobie że dziś się nie poddałaś.

www.przyjaciolka-ana.blogspot.com

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
playyourstoriess - skinycsgo - pachonskiego - saluto - kennethriddletrans