Forum Pro Ana
Forum Pro Ana - ANNOWY DOM

Nie jesteś zalogowany na forum.

Ogłoszenie

...Quod me nutrit, me destruit... jeżeli pragniesz do nas dołączyć utwórz wątek w części rekrutacyjnej, wcześniej zapoznaj się jednak z zasadami forum. Odpowiedz na pytania o sobie. Jesteśmy otwarte na nowych użytkowników. Rekrutacja otwarta zapraszamy nowe motylki.

#1 2021-04-04 18:52:06

biedronkaaa55555
Gość
MacintoshSafari 605.1.15

Hej :)

1. Ile masz lat
W maju skończę 20 [dblpt])

2. Twój wzrost
161cm

3. Twoja waga: najniższa, najwyższa, obecna
40, 95, 62

4. Twój cel
42 kg

5. Jak wyglądało Twoje dotychczasowe odchudzanie?
Byłam bardzo grubym dzieckiem, nienawidziłam siebie, zazdrościłam koleżanką chudości. Było mi wstyd iść ulicą (modliłam się, żeby nikt nie wyzwał mnie od grubej, martwiłam się żeby nie zająć za dużo chodnika). W skrócie: żarłam za dużo, nie żarłam nic, żarłam za dużo, no i teraz chcę z tym skończyć.

6. Jak zaczęło się Twe życie z Aną i ile lat jesteście już razem.
Chyba zaczęło się kiedy usłyszałam( od koleżanki), że mam naprawdę ładną buzie szkoda, że jestem taka gruba - bardzo mnie to zabolało, bo powiedziała to z takim wstrętem, no i w sumie ten moment chyba najbardziej pamiętam. To było niecałe 4 lata temu.

7. Czego oczekujesz od forum? I co chciałabyś na nie wnieść?
Chciałabym mieć motywację i sama nią być, już za długo próbuję sama osiągnąć perfekcję i nic dobrego z tego nie wychodzi. Potrzebuję siły grupy i sama dam z siebie wszystko.

8. Czemu akurat Ana a nie zdrowe odchudzanie? Czy jesteś w pełni świadoma swej decyzji i nie chodzi ci tylko o zgubienie kilku kilogramów?
Tak, dla mnie Ana to styl życia, uosobienie perfekcji - ja nie chcę być tylko dobra, chcę być najlepsza.

9. Jaki masz stosunek do pro-Mia?
Nie przeszkadza mi to, sama długo wymiotowałam.( i czasem też mi się jeszcze zdarza). Każdy ma swój sposób na dążenie ku perfekcji, nie mogę nikogo oceniać, ale bardzo chętnie wesprę, bo wiem jak trudne jest bycie samemu.

10. Czy jakbys byla na pograniczu wychudzenia odchudzalabys sie dalej? Jakie masz podejscie do dekalogu (np. punktu o karaniu sie)?
Chcę osiągnąć cel, wiem, że z taką wagą wyglądałam i czułam się najlepiej - dlatego też muszę zmienić swój stosunek do jedzenia. I zacząć za nie się karać.

Weronika <3

#2 2021-07-05 13:11:12

Porcelain
Administrator
Liczba postów: 571
Obecna waga: 73.4
Wymarzona waga: 53-43
Wzrost: 156cm
AndroidChrome 91.0.4472.120

Odp: Hej :)

Moja droga. Czy naprawdę musisz się karać? Podobają mi się twoje odpowiedzi. Jednak boje się iż zrobisz sobie krzywdę.

Za pare miesięcy podziękujesz sobie że dziś się nie poddałaś.

www.przyjaciolka-ana.blogspot.com

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot
Otwarta rekrutacja. Zapraszamy.

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
skinycsgo - matocraft - playyourstoriess - rpgwes - silawyzszasojusz